Eramu Leppneemes

Arhitektuurne eskiisprojekt 1999 (juhtiv arhitekt Indrek Näkk) Elamu on lahendatud lähtudes selle asukohast mere kaldal. Olulise probleemina on teadvustatud koha madalust. Vältimaks merepinna muutlikkusest tulenevaid riske, on hoone elamispinnad tõstetud korruse võrra üles, jättes tänavapinnale vaid sissepääsu, garaaži kahele autole ja kuuri. Tõstetud elukorruste alla jääb nii hoone esiküljele, kui tagaküljele varjualune. Lahtist treppi mööda teisele korrusele suundudes satume avarasse elutuppa, kust avaneb lai vaade merele. Elutoa lõunaküljel teisaldatava seina taga asub köök. Elutoast itta jääb lahtine rõdu ning saun, mille kõigist ruumidest avaneb panoraam meremaastikule. Köögi ja sauna vahel, pääsuga elutoast asub treeningruum, millest on otsepääs ka sauna pesuruumi. Kolmas korrus on kavandatud privaatsetele ruumidele. Suurest magamistoast on otsepääs riietusruumi ja vannituppa. Lisaks on kolmandal korrusel eraldi dušširuum ning kolm transformeeritavate vaheseintega tuba, mida saab muuta, vastavalt ajas muutuvatele vajadustele.